torsdag 10 februari 2011

Dåligt med droger

Vad är droger? Droger ger kroppen de belöningsämnen som man får när man uppnått något riktigt bra. De gör människor glada, lugna och självsäkra ett litet tag, för att sedan göra dem sura och irriterade utan anledning. Man kan få in droger i kroppen på olika sätt. Vissa är flytande och tas med hjälp av sprutor. Andra är pulver och kan sniffas in. man kan också röka eller ta droger som tabletter. Alla droger är livsfarliga.

Varför är droger så farligt egentligen? Droger orsakar stor skada i kroppen. Man kan få många allvarliga sjukdomar och även bli psykiskt påverkad så man måste ha vård. De är beroendeframkallande. Droger skadar både kropp och själ snabbt och allvarlig.

Till exempel Elvis, en skitbra sångare, men bakom kulisserna bara massa droger. Han började ta droger för att han var stressad och hade mycket att göra på jobbet, så då tog han lugnande och uppiggande droger. men Det slutade med att han dog av droger.

Ni som inte drogar, röker eller snusar, bra gjort fortsätt med det!

Jag tycker att de borde lura folket och ta ut tobaken och nikotinet och sen stoppa in något annat så att det inte påverkar deras liv.

Alla som håller på och röker och snusar och sådan skit ni tycker att ni är så coola.
Men vi som ser er tycker att ni bara är töntiga. Rökning tar bara livet av er.

1 kommentar:

  1. Ey hoppas du fattar att det kanske inte är något man väljer, utan något som bara BLIR.
    Droger är fan inte o leka med och uttala dig inte om det om du inte har vart i skiten på riktigt.
    Jag tror att mindre än hälften ev dom som är fast i droger, rökning osv verkligen VILL det.

    SvaraRadera