lördag 4 juni 2011

Kungen på strippklubb. Är det okej?

Nu har det börjat pratas om att kungen har varit på strippklubb. Detta skedde för ca en miljon år sedan ... Nej men det ryktas alltså att kungen var på strippklubben Gold Club i Atlanta (usa) när OS ägde rum där. 2001 ställdes ägarna till Gold Club inför rätta i USA. I rättegången kom det fram flera namn på superkändisar, däribland våran svenska kung. Det finns ljudfiler som tydligt pekar på att kungen var där, men han förnekar detta faktum.

Håkan Petterson som var kungens Adjutant under veckan i Atlanta uttalar sig såhär:
" Vi var där för att kolla på OS och det var också det vi gjorde, med avbryt för att äta mat."
Han säger även att man inte, ens av misstag, råkar gå in på en strippklubb om avseèndet är att äta mat.
Varför personalen på Gold Club säger att de har serverat kungen och vet att han var där, det kan inte kungen försvara sig mot. För mig spelar det absolut ingen roll alls om kungen går på strippklubb. Jag menar, vill han göra bort sig, för det är tyvärr det han gör genom att förneka det, så är det upp till honom. Han är en vuxen människa (även om han inte alltid beter sig så ...) och har därmed rätten att bestämma det själv.
Kungen är en levande varelse, och eftersom att vi levande varelser har behov så kan ju inte kungen tysta ner dem, även om han råkade bli svea rikes kung. Varför ta ifrån honom hans kvällsnöje? Det allra bästa är endå att tidningarna skriver att "Silvia ger igen."

xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar