onsdag 11 maj 2011

Krönika - Kungafamiljen

Det finns en viss svenska familj som jag hatar extra mycket. Dem kallas mer informellt för kungafamiljen men går egentligen vid namnet Bernadotte. I åratal har dem små ätit på våran ekonomi som råttor. Dem är skamliga. Efter personligen bara blivit mer och mer irriterad är jag bara tvungen att kasta lite skit på dem. Eftersom ingen annan vågar så får väl jag göra det.



Förra året, 2010 drog staten ungefär 20 miljoner svenska riksdaler från skattebetalare, så att Prinsessan Victoria skulle få gifta en pundare från Närke.



I Stockholm sitter dem på sina rumpor och tittar på Doobido eller andra dylika TV-program. Skattebetalarna bjuder på mjölk, smör och papper som de använder för att torka av deras fettiga fingrar efter dagens intag av bearnaise sås, men va har dem för funktion? Vad det än är så är det antagligen inte värt det. Många säger att de är en svensk stolthet. Jag säger skicka dem i exil till Svalbard, tillsammans med resten av alla andra kungligheter runtom världen. (Nej, påven du kommer inte undan)



Där kan de leva tillsammans och dra nytta av varandras svagheter och styrkor, de kan leva på alger och plankton. De kan rida isbjörnar och starta små klaner med varandra. Om dem fryser kan dem väl telefonera Island, jag har hört att de har många vulkaner som de lätt kan exportera, Glöm inte att sätta en kupol över Svalbard så Prins Daniel inte rymmer. Alternativ skulle vara en lång häck.



Oddsen säger att de kommer dö av hyperventiliation när de märker att deras Oreo-förråd är slut, men det är okej! Vi kommer inte ens märka det. Förutom Bohuslänningen som kommer att göra en extra insatt spalt på några ord om detta, detta kommer dock bara på plats sextiosju utav de mest lästa artiklarna.



Alla monarkister borde tänka till lite på hur mycket pengar som bröllopet kosta och på hur många tårtor man kan kunde köpt av det, och hur glada folk skulle bli när de fick en tårta var. Någon politiker borde verkligen göra något åt detta, men alla politiker är för fega och har försättit sina liv i en slags vanföreställning, där de har övertygat sig själva att han är ett ”ansikte utåt” och är symboliskt viktig för Sveriges välmående.



Ingen verkar våga reagera, men det är ju helt omoraliskt fel att ge ut pengar till dem när familjen Andersson behöver dem för att installera Animal Planet HD på sin TV-box.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar